Localitate plecare

Tsampika

Faliraki Rhodes Grecia
Faliraki, 85100 Rhodes
Hotelul Tsampika se afla la 14 km de Rhodos Town si 10 minute de statiunea Faliraki.
Hotel Website: tsampika-hotel-faliraki.gr

Localizare

Hotelul Tsampika Studios este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului Faliraki si la 500 de metri de plaja. Hotelul Tsampika se află la 14 km de oraşul Rhodos. La doar 50 de metri de hotel este o staţie de autobuz, de unde oaspeţii pot ajunge cu uşurinţă în oraşul Rhodos şi la diverse plaje de pe insulă.


Facilitati Hotel

Restaurantul hotelului serveşte preparate culinare locale şi din bucătăria grecească, precum şi mâncăruri internaţionale. Barul este deschis de dimineaţa devreme şi serveşte cafea, băuturi răcoritoare şi cocktailuri. Acesta pune la dispoziţie TV prin satelit, biliard şi acces gratuit la internet Wi-Fi. În vecinătatea piscinei se organizează seri de grătar şi evenimente speciale. Acest hotel din Faliraki are o piscină şi o piscină separată pentru copii. Barul şi restaurantul hotelului sunt deschise pe toată durata zilei.


Facilitati camere

Camerele sunt mobilate confortabil şi includ aer condiţionat şi televizor, uscator, frigider si Wi-fi . Au balcon mobilat, cu vedere la piscină şi la domeniile hotelului.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://tsampika-hotel-faliraki.gr/#) si a fact sheet-ului!• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;

Taxe de aeroport;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopți cazare;

Masa în funcție de hotelul ales;

Asistență turistică.

vezi mai multe

Taxa hotel - se plateste la fata locului;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale;

Asigurare (storno+medicala).

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare