Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites

Palm Jumeirah Emiratele Arabe Unite
Dubai / The Palm Jumeirah
Rixos The Palm este un complex all inclusive, de lux, situat la malul mării de pe renumita insulă Palm Jumeirah. Oaspeții beneficiază de vedere superbă la Golful Arabic, Dubai Marina și puncte de atracție renumite din Dubai. Proprietatea pune la dispoziție piscină cu temă de oază și Rixos Anjana SPA, unde puteți opta pentru o gamă largă de tratamente. Toate cele 316 camere și suite au design în stil turcesc modern și cel puțin 1 balcon cu vedere la mare. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, WiFi gratuit și minibar. Toate camerele includ baie cu cadă adâncă și cabină de duș din sticlă. În mijlocul complexului se află restaurantul À La Turca deschis pe tot parcursul zilei și 2 restaurante originale: L’Olivo cu specific mediteraneean și Aqua & More Seafood, care servește mâncăruri rafinate. În timpul zilei, oaspeții pot savura o gamă de băuturi și gustări de la cele 2 restaurante de lângă piscină și de pe plajă. În timpul serii, puteți să vă relaxați la Shisha Lounge. Anjana Spa combină cultura și tradițiile turcești cu conceptul de wellness și oferă o gamă largă de tratamente prin masaj, cum ar fi balineze, thailandeze și suedeze. Proprietatea are sală de sport cu antrenori personali certificați. Hotelul pune la dispoziție centru de scufundări. Aquaventure Waterpark se află la 8 minute de mers cu mașina de Rixos The Palm. Serviciul gratuit de transfer la/de la Mall of the Emirates este oferit de 4 ori pe zi. Compulsory New Year Gala Dinner on 31.12.2022.

Localizare

Aquaventure Waterpark se află la 8 minute de mers cu mașina de Rixos The Palm Dubai. Oaspeții beneficiază de serviciul de taxi pe apă către Dubai Marina o dată pe zi.


Facilitati Hotel

Proprietatea oferă piscină cu temă de oază, centrul Rixos Royal Spa, L'Olivo Ristorante, o gamă largă de tratamente prin masaj, inclusiv masaje balineze, thailandeze și suedeze, sala de sport cu antrenori personali certificați, Nargile - Shisha Lounge.


Facilitati Camere

Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, wi-fi gratuit, minibar, baie cu cadă și cabină de duș din sticlă.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate