Experimentati splendoarea Dubaiului la St. Regis Dubai, The Palm de 5 stele, situat pe trunchiul iconic Palm Jumeirah, hotelul se conecteaza direct la Nakheel Mall, statie Palm Monorail si cele mai recente atractie din Dubai, The View la The Palm.
Incepand de la 43 mp, toate camerele au o zona de relaxare dedicata, cu ferestre din podea pana in tavan, iar hotelul ofera camere comunicante pentru familii si grupuri mai mari. Fiecare camera are o zona de garderoba cu dulap abundent si spatiu pentru bagaje, un TV inteligent cu ecran plat, facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea si un minibar. Serviciul de majordom St. Regis personalizat 24 de ore pe zi le permite oaspetilor sa se bucure de cel mai rar lux.
St. Regis Dubai, The Palm are 4 restaurante si saloane. Cordelia, restaurantul de specialitate ofera un meniu artizanal inspirat din fructe de mare. Her by Caroline Astor este un salon de ceai rafinat, exclusiv pentru femei, care ofera produse de patiserie luxoase, combinate cu o selectie de ceai personalizat. Oaspetii se pot bucura de semnatura St. Regis Bloody Mary la iconicul bar St. Regis sau pot degusta vinuri fine din seiful de vinuri de ultima generatie. Barul de langa piscina, Dip Pool, ofera cocktailuri racoritoare, mancaruri delicioase si un lounge cu shisha.
Pe podiumul 2, o sala de exercitii de ultima generatie ofera oaspetilor toate echipamentele necesare pentru a ramane in forma. Pentru a va relaxa, tratamentele spa senzoriale de la The St. Regis sunt create cu atentie pentru restaurare si reinnoire, incorporand ingrediente locale apreciate pentru beneficiile lor de vindecare. La etajul de mai sus, The St. Regis Dubai, The Palm are, de asemenea, doua piscine in aer liber infinite, una pentru adulti si una pentru familii de toate varstele.
Alte puncte de interes locale, cum ar fi Fantana Dubai si Dubai Expo 2020, se afla la mai putin de 21 km si respectiv 16 km.
Cel mai apropiat aeroport de The St. Regis Dubai, The Palm este Aeroportul International Dubai (32 km), in timp ce Aeroportul International Al Maktoum este la 42 km de hotel.
Facilitati: 2 piscine, 4 restaurante, sala fitness, spa, facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea, un minibar, bar, WiFi gratuit inclus, parcare gratuita.
Camera Deluxe King cu vedere la oras: pat dublu extra-large, 43 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat, minibar, masina de cafea, baie in camera, parcare gratuita.
Camera Deluxe Twin cu vedere la oras: 2 paturi de o persoana, 43 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran, minibar, masina de cafea, baie in camera, parcare gratuita.
Camera comunicanta de familie cu vedere partiala la mare: un pat dublu extra-large in dormitorul1 si 2 paturi de o persoana in dormitor2, 86 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran, minibar, masina de cafea, baie in camera, parcare gratuita.
Camera Grand Deluxe King cu vedere partial la mare: pat dublu extra-large, 43 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat, minibar, masina de cafea, baie in camera, parcare gratuita.
Camera Grand Deluxe Twin cu vedere partial la mare: 2 paturi de o persoana, 43 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran, minibar, masina de cafea, baie in camera, parcare gratuita.
Suita Metropolitana cu vedere la mare: pat dublu extra-large, 91 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat, minibar, masina de cafea, baie in camera, parcare gratuita.
Suita Grande Deluxe cu vedere la mare: pat dublu extra-large, 91 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat, minibar, masina de cafea, baie in camera, parcare gratuita.
Suita Family cu vedere partial la mare:  un pat dublu extra-large in dormitorul1 si un pat dublu extra-large in dormitor2, 130 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran, minibar, baie in camera, parcare gratuita.
Suita Astor cu vedere a mare: pat dublu extra-large, 148 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat, minibar, masina de cafea, baie in camera, parcare gratuita.
Suita Prezidentiala : un pat dublu extra-large in dormitorul1 si 2 paturi de o persoana in dormitor2, 248 mp, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran, minibar, masina de cafea, baie in camera, parcare gratuita.


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre The St. Regis Dubai, The Palm, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate