Charter Dubai - The Westin Dubai Mina Seyahi, cu plecare din Cluj Napoca

Westin Dubai Mina Seyahi este un complex de 5 stele, situat chiar pe malul mării, pe plaja Jumeirah. Acesta oferă 5 piscine spectaculoase in cadrul complexului, o plajă privată de 500 de metri, camere luxoase, 8 restaurante si parcul acvatic Jungle Bay, cu acces gratuit pentru toti oaspetii.

Majoritatea camerelor și zonelor de la The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort oferă vedere panoramică la Golful Persic și la Palm Jumeira.

Camerele și suitele au WiFi gratuit, aparat de cafea Nespresso, zonă de relaxare spațioasă și baie cu finisaje din marmură, dotată cu articole de toaletă de lux. Fiecare unitate de cazare are design modern si clasic, cu tavan inalt si oglinzi mari.

Oaspeții se pot relaxa la Heavenly Spa by The Westin. De asemenea, complexul are terenuri de tenis, centru de fitness și centru de sporturi acvatice. La complexul Westin Mina Seyahi, copii au la dispoziție o piscină și un club pentru copii, jocuri zilnice pe plajă si un parc acvatic recent deschis, Jungle Bay, cu tobogane, Aquaplay si piscină cu valuri.

Fripturile sau preparatele din bucătăria thailandeză și latino-asiatică sunt doar cateva dintre opțiunile oferite, servite intr-un cadru formal sau informal. De asemenea, oaspeții pot savura la complex preparate italiene, spaniole și internaționale. In restaurante sunt disponibile meniuri speciale pentru copii.

The Westin Dubai Mina Seyahi se află la 5 minute de mers cu mașina de promenada de langă plaja Jumeirah și la 20 de minute de Burj Khalifa și Dubai Mall.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre The Westin Dubai Mina Seyahi, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate