Skipass inclus!
Meiringen - Vacanţă la zăpadă pentru toată familia!

Oraşul plin de viaţă Meiringen este unul dintre cele mai populare din frumoasa Bernă superioară. Capitala însoritei văi se află la poalele Rothorn la cca. 600 m altitudine şi permite prin telecabina de la Meiringen Hasliberg Reuti sau cu maşina un acces uşor la domeniul schiabil. Satul este cunoscut datorită desertului „Meringues“ (bezea), precum şi datorită creatorul lui Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle, care a făcut din localitate culisa uneia din povestirilor sale - astfel nu este surprinzător faptul că în Meiringen se poate vizita un muzeu "Sherlock Holmes". Staţiunea foarte bine pregătită pentru familii oferă o gamă largă de activităţi de petrecere a timpului liber pentru mic şi mare.

Fanii Après-Ski-ului tradiţional nu vor duce lipsa a nimic în Meiringen: deja la refugiile de la Käserstatt, Bidmi şi Mägisalp începe animaţia! Multă distracţie vă aşteaptă la barurile "Kuhstall“ şi "Aquarium" la Käserstatt. Sau puteţi să vă hotărâţi pentru restaurantul-panoramă "Alpen Tower“ pe Planplatten, cu vedere la peste 400 de vârfuri. Chiar în localitate vă aşteaptă "Sherlock Lounge", "Jam Rock" sau "Sherpa Club" cu distracţie pe măsură! O alternativă sportivă este de exemplu pârtia cu nocturnă Mägisalp - Reuti, iluminată artificial din 03.01.2020 până pe 14.03.2020. Dacă vreţi totuşi altceva decât schi aveţi posibilitatea în fiecare miercuri din 05.02. până pe 04.03.2020 să vă daţi cu săniuţa la Mägisalp - Bidmi, un derdeluş adecvat pentru familii. Apoi puteţi profita de un Fondue sau Raclette la „Berghaus Käserstatt“! Numeroase activităţi, cum ar fi drumeţii cu rachetele de zăpadă, parapantă sau patinaj completează oferta. Iubitorii de romane poliţiste merită să facă o vizită la Muzeul Sherlock Holmes.

Cu skipass-ul "Meiringen-Hasliberg" aveţi acces la un domeniu schiabil minunat, cu în total 60 km de pârtii acoperiţi de 15 instalaţii pe cablu. Vă aşteaptă nenumărate refugii confortabile şi restaurante de munte. Pe pârtiile în marea lor majoritate cu dificultate medie între 1055 şi 2433 m vă puteţi dedica exclusiv distracţiei pe zăpadă. Foarte abrupte sunt în schimb pârtiile din partea superioară a domeniului schiabil, unde se află şi cea mai grea coborâre "Nordpol" (cu 1,5 km lungime): Fosta coborâre de campionat mondial pune la dispoziţie o diferenţă de altitudine de 540 m! Cea mai lungă coborâre se întinde pe 8,5 km şi duce de la restaurantul panoramic Alpen Tower la staţia de vale în Hasliberg Reuti şi oferă distracţie pe plăci pură în stadiu pur. Mägisalp cu minunatele zone de zăpadă adâncă vă aşteaptă la o vizită, freerideri-lor stându-le la dispoziţie condiţii excelente şi la Gummenalp, Hochsträss sau Glogghüs. Pe oaspeţii mai mici îi aşteaptă paradisul Skihäsliland, cu printre altele un sat-iglu şi loc de joacă cu multă distracţie în zăpadă.

În total 16,5 km foarte bine preparaţi vor face inimile schiorilor fond să bată mai tare. Traseele vă duc prin peisaje idilice, cu un grad de dificultate mediu. O vedere deosebit de frumoasă vă oferă porţiunea de-a lungul Gadmerwassers. Cel mai lung cu 15 km duce de la Meiringen la o altitudine cu zăpadă sigură - între 1130 şi 1210 m - la Gadmen. Este adecvat atât pentru stilul clasic cât şi pentru skating şi 7 km vă aşteaptă chiar cu nocturnă. În Meiringen vă stă la dispoziţie pârtia la altitudine Bidmi, deosebit de bună pentru începători. Şi la Innertkirchen, Guttannen şi Hofstetten găsiţi pârtii atrăgătoare şi uşor de parcurs.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Parkhotel du Sauvage, Meiringen-Hasliberg, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate