Ziua 1
Ziua 1: Vom vizita:Muzeul Memorial Liviu Rebreanu se afla in casa in care scriitorul Liviu Rebreanu a copilarit si mai tarziu si-a petrecut vacantele.Cazare cu cina in zona Borsa.

Ziua 2
Ziua 2: Mic dejun. Ne echipam pentru a porni in drumetie catre Lacul Lala din Muntii Rodnei. Acesta e cel mai intins lac glaciar al Munilor Rodnei, fiind situat la 1815 m, in Caldarea Lala Mare sub varful Ineu (al doilea varf ca altitudine din Muntii Carpati, dupa Varful Pietrosu). Fauna si flora din perimetrul lacului este una foarte bogata: puteti intalni si exemplare de soparle de munte, cocosi de mesteacan, cocosi si acvile de munte. Speciile de mamifere sunt cam aceleasi cu cele care pot fi intalnite in restul zonelor carpatice - capre negre, cerbi carpatini, ursi, lupi sau marmote. Din lacul Lala Mare nu lipsesc pastravii. Vom avea ocazia sa vedem rododendroni, plante destul de rare, precum si floarea de colt sau gentiana galbena.Traseu turistic: Gura Lalei - Valea Lala - La Valtoare - Lacul Lala Mare - retur.Marcaj turistic: punct albastruDificultate: mediu - avansatDurata: aproximativ 8 - 9 oreDistanta: 20 kmDiferenta de nivel: 1000 metriCazare cu cina in zona Borsa

Ziua 3
Ziua 3: Mic dejun. Plecam spre casa, dar nu inainte de a face oprire in statiunea Sovata.Sovata este o statiune cu sezon permanent, care a fost mentionata pentru prima data ca taram vindecator intr-un document din anul 1597, dar abia in 1850 a fost numita statiune balneara. Este inconjurata de dealurile Cireselu, Capela si Bechis, care sunt acoperite cu paduri de amestec si care definesc un climat subalpin cu veri racoroase si ierni blande. 
Lacul Ursu s-a format in urma prabusirii unei exploatari de sare la data de 27 mai 1875, fiind astfel singurul lac natural din lume caruia i se cunoaste data de formare. Numele sau provine de la forma pe care o are si despre care se spune ca seamana cu blana unui urs. Lacul prezinta la suprafata un strat izolator de apa dulce, ceea ce permite pastrarea caldurii in apa sarata si impiedica degajarea ei in atmosfera. Cu o suprafata de peste 40.000mp, lacul Ursu detine titlul de cel mai mare lac helioterm din lume.Plecare ora 06:30 din Bucuresti (Piata Unirii - Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta Bucuresti  - Ploiesti - Brasov - Targu Mures - Borsa.

OBLIGATORIU - echipament de drumetie: incaltaminte de sezon (EXCLUS orice alt tip de incaltaminte), pantaloni sport, tricou/ri de schimb, polar/hanorac, rucsac (EXCLUS poseta, geanta, punga de tinut in mana, pantofi cu toc, etc), buff (sapca-palarie-caciula), lanterna frontala, parazapezi, pelerina, apa, mancare.

Dat fiind faptul ca in cea mai mare parte a traseului vom merge de-a lungul paraului Lala, vom parcurge si portiuni cu apa, motiv pentru care va recomandam sa aveti incaltaminte impermeabila. 

ECHIPAMENT OPTIONAL: bete trekking. 
!! NE REZERVAM DREPTUL SA NU PERMITEM ACCESUL IN CADRUL EVENIMENTULUI CELOR CE NU AU ECHIPAMENT CORESPUNZATOR SAU CARE NU RESPECTA PROGRAMUL !!

Avand in vedere ca evenimentul este organizat pentru mai multe zeci de persoane, va rugam sa retineti ca este OBLIGATORIU:
- mersul in monom (sir indian).
- ritmul este impus de cei ce merg mai incet si care stau in prima parte a grupului.
- primul si ultimul in sir sunt ghizii insotitori.

Nu se recomanda copiilor sub 12 ani!

Pretul include: 
-Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale, 
-ghid de turism atestat, 
-2 nopti cazare cu mic dejun si cina.

Pretul nu include: 
-cheltuieli personale, 
-taxa intrare Muzeul Memorial Liviu Rebreanu - 15 lei/pers, 
-taxa de oras, daca este solicitata, se achita de catre turist la receptie.

Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Grup minim: 30 persoane.

Nu se accepta single!

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:
tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.
prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.


Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Borsa
Transport Autocar Borsa - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre DRUMETIE 3 ZILE MUNTII RODNEI - LACUL LALA MARE, Toate locatiile, Romania

Verifica tarife si disponibilitate