Hotelul Primera Dru este un hotel nou, deschis la începutul anului 2019, situat departe de agitația orașului, are o capacitate de 23 de camere de cazare, restaurant cochet, bar, zonă spa și bazine, fitness, sală de conferințe și evenimente.

`
Servicii incluse: - cazare cu pensiune completa tip buffet cu bauturi alcoolice si non alcoolice in timpul meselor; - cadou de bun venit din partea resortului; - petrecere de Revelion cu muzica live, meniu special, open bar, cake bar, tombola si videobooth 360 - acces gratuit la Spa (piscine, sala de fitness). Informatii suplimentare: - copiii 0-2 ani nu au incluse serviciile de masa, daca se doreste loc la masa si meniu se va achita la receptie c/v serviciilor pentru acestia - taxa hoteliera nu este inclusa in tariful de cazare si se achita la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu pensiune completa tip buffet cu bauturi alcoolice si non alcoolice in timpul meselor;
- cadou de bun venit din partea resortului;
- petrecere de Revelion cu muzica live, meniu special, open bar, cake bar, tombola si videobooth 360
- acces gratuit la Spa (piscine, sala de fitness).

Informatii suplimentare:
- copiii 0-2 ani nu au incluse serviciile de masa, daca se doreste loc la masa si meniu se va achita la receptie c/v serviciilor pentru acestia
- taxa hoteliera nu este inclusa in tariful de cazare si se achita la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Primera Dru - Oferta Revelion - 3 Nopti, Maramures, Romania

Verifica tarife si disponibilitate