Sejur Mexic - Dreams Tulum Resort & Spa, cu plecare din Bucuresti

Dreams Tulum Resort & Spa se află in mijlocul grădinilor tropicale si a junglei, la doar cateva minute de ruinele mayase antice si de orașul boem si modern Tulum. Dreams Tulum este un complex premiat cu AAA Four Diamond, oferind toate avantajele Unlimited-Luxury® - unde totul este inclus.

Magnifica arhitectură colonială mexicană a complexului Dreams Tulum se imbină armonios cu elementele de design contemporan ultramodern, iar oaspeții pot beneficia de camere cu minibar aprovizionat zilnic, room-service nonstop, baie cu marmură și balcon sau terasă privată mobilată.

Dreams Tulum oferă suite cu acces direct la piscină și zone destinate doar adulților. In plus, există un parc acvatic pentru copii, amplasat chiar langă Explorer’s Club. Piscinele sunt incălzite din decembrie pană in martie, in funcție de condițiile meteorologice.

Complexul Dreams Tulum este situat pe o plajă cu nisip alb fin, de 3,2 km, oferind facilități pentru intreaga familie, precum un magazin cu articole pentru sporturi nautice si scufundări, taxa verde la terenul de golf Riviera Maya, oferită din partea casei, Explorer’s Club pentru copii și un club pentru adolescenți, Core Zone.

Dreams Spa by Pevonia® oferă căsuțe liniștite amplasate in junglă și pe plajă, o cămară spa, unde oaspeții iși pot crea propriile produse spa și un temazcal pentru o experiență spa tradițional mayașă. Dreams Tulum Resort & Spa asigură sejururi de vis, iar oaspeții se pot bucura de preparate culinare gourmet alături de opțiuni autentice, diverse băuturi fără limită de consum și divertisment de seară.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Budapesta catre Dreams Tulum Resort & Spa, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate