Transair Agency - Agentie de turism

Adresa: Piata Trandafirilor nr. 32 - 33 D, Targu Mures
Nr. Reg. Com.: J26/525/1995
CUI: RO7687140

Banca: banca

Tel.: 0744523825
E-mail: turism@transair.ro

40px

Despre noi

Transair Agency este o agenţie de turism infiinţată în 1995 ca agenţie de bilete de avion. Solicitările venite din partea clienţilor noştri au fost însă diverse şi am găsit întotdeauna o soluţie la problemele legate de organizarea călătoriilor de afaceri sau de plăcere.

Echipa

Suntem o echipă dinamică şi experimentată repartizată pe departamente, iar obiectivul nostru este să avem un număr cat mai mare de clienţi mulţumiţi. La sediul central sau la filialele noastre veţi fi intampinat de acelasi profesionalism.

Departamente specializate - eficienţa

Astfel s-au creat departamentele de ticketing (bilete de avion), outgoing (turism extern), incoming (programe pentru turişti străini, si organizari de evenimente pentru instituţii şi corporaţii), rent a car, back office.

Departamentul back office, cel mai nou creat, vine în întampinarea cererilor venite din partea clienţiilor instituţii sau corporaţii , pentru care timpul este foarte preţios si tratează cererile indiferent de departamentul căruia i se adresează

Prin colaborarea cu noi caştigaţi nu doar timp ci şi diminuarea şi controlul asupra cheltuielilor legate de deplasările în străinatate.

Descoperiţi avantajele colaborării cu Transair Agency indiferent dacă sunteţi persoană fizică, instituţie sau corporaţie

Despre noi in cifre

8 sedii / 28 de angajati / mii de clienti anual / milioane de euro cifra de afaceri 

TRANSAIR AGENCY – primul pas în călătoria ta

Document name
Document name
Document name
Document name
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020