TRANSAIR AGENCY

Primul pas în călătoria ta!

40px

Despre noi

TRANSAIR AGENCY este o agenţie de turism infiinţată în anul 1995 ca agenţie de bilete de avion. Treptat, agenția a dezvoltat mai multe departamente și filiale, astfel încât în prezent TRANSAIR AGENCY oferă o gamă completă de servicii turistice din care enumerăm: rezervări și emiteri bilete de avion pe orice companie aeriană și pe orice destinație; rezervări cazări oriunde în țară și în lume, vânzări pachete turistice tip circuit, sejur, city break atât cu plecări individuale cât și în sistem charter (avion sau autocar), închirieri auto în țară și în străinătate, transferuri aeroport- hotel- aeroport.  

Echipa

Suntem o echipă dinamică şi experimentată, repartizată pe departamente, iar obiectivul nostru este să avem un număr cât mai mare de clienţi mulţumiţi. La sediul central sau la filialele noastre veţi fi întâmpinat cu același profesionalism.

Departamente specializate

Astfel s-au creat departamentele de ticketing (bilete de avion), outgoing (turism extern), incoming (programe pentru turişti străini, si organizari de evenimente pentru instituţii şi corporaţii), rent a car, back office.

Departamentul back office, cel mai nou creat, vine în întampinarea cererilor venite din partea clienţiilor instituţii sau corporaţii , pentru care timpul este foarte preţios si tratează cererile indiferent de departamentul căruia i se adresează

Prin colaborarea cu noi caştigaţi nu doar timp ci şi diminuarea şi controlul asupra cheltuielilor legate de deplasările în străinatate.

Descoperiţi avantajele colaborării cu Transair Agency indiferent dacă sunteţi persoană fizică, instituţie sau corporaţie

Despre noi in cifre

8 sedii / 21 de angajati / mii de clienti anual / milioane de euro cifra de afaceri 

TRANSAIR AGENCY – primul pas în călătoria ta

Contract cu turistul
Termeni și condiții generale
Condiții generale bilete de avion
Licenta de turism
Polita de insolvabilitate
Brevet de turism